Hopp til hovedinnhold

Nettside under konstruksjon

Nettside under konstruksjon

hkdir.no fylles fortsatt med innhold og funksjonalitet. Du vil derfor oppleve at noe innhold fortsatt befinner seg på andre nettsteder, at det mangler eller at det er funksjonalitet som ikke virker 100%. Ta kontakt med oss på post@hkdir.no hvis du savner innhold.

Vår kvalitet – verktøy for kvalitetssikring av karriereveiledning

Nettsted/verktøy

Et kvalitetssikringsverktøy som skal gi en helhetlig tilnærming til arbeidet med kvalitetsutvikling. Med verktøyet kan du kartlegge kvaliteten på karriereveiledningen og planlegge det videre arbeidet.

Utviklet av: Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

Karriereveiledning av høy kvalitet, uavhengig av hvor den tilbys og for hvem, er et mål for alle som har ansvar for og jobber med karriereveiledning. Kvalitet er ikke noe som kommer av seg selv. Det er et resultat av kontinuerlig fokus, langsiktig innsats og engasjement. Kvalitetssikring er en felles oppgave som blir lettere å løse med Vår kvalitet.

I Vår kvalitet går du gjennom alle de syv innsatsområder i Kvalitetsmodellen, og kartlegger og planlegger det videre kvalitetsutviklingsarbeidet. Du får også mulighet til å reflektere rundt mål om utbytte av karriereveiledning for veisøkere og samfunnet