Hopp til hovedinnhold

Last ned plakater og modeller

Ønsker du å bruke modellene til Nasjonalt kvalitetsrammeverk i egne presentasjoner eller laste ned plakater til oppheng på vegg? Du finner det du trenger på denne siden.

Sist oppdatert : 30. mai 2024

Modeller

Om du skal lage egne presentasjoner, eller kanskje bruke en av modellene fra kvalitetsrammeverket i veiledning, er det nyttig å kunne laste dem ned. Her finner du alle modellene i png-format. Dette er et nyttig bildeformat som gjør at du kan bruke modellene i en presentasjon, i et dokument eller kanskje du har en annen ide til hvordan du skal bruke modellene.

Vi setter pris på at du krediterer Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse når du bruker materiale fra Nasjonalt kvalitetsrammeverk. Vi ber også om at du kun bruker modellene i den faglige rammen Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveilending.

Karrierekompetanse

Karrierelæring i kontekst

Karriereknapper

Etikk

Etiske retningslinjer

Rammene for etisk praksis

Etisk løfte

Etisk refeksjonsmodell

Kompetansestandarder

Kompetansestandardene

Karriereveiledningsfeltet

Kvalitetssikring

Kvalitetsmodellen

Plakater

Under finner du en samlet oversikt over alle plakater du kan laste ned i pdf. Pdf-filen kan du printe ut i A3, A4 eller A5 format.

Ønsker du å bestille plakatene i større format fra trykkeri? Da trenger du en trykkfil. Send en bestilling til redaktor.kik@hkdir.no med navnet på de plakatene du vil bestille fra trykkeri, så sender vi deg trykkfilen du skal legge ved bestillingen.

Plakater for Karrierekompetanse

Plakater for Etikk

Plakater for Kompetansestandarder