Hopp til hovedinnhold

Nettside under konstruksjon

Nettside under konstruksjon

hkdir.no fylles fortsatt med innhold og funksjonalitet. Du vil derfor oppleve at noe innhold fortsatt befinner seg på andre nettsteder, at det mangler eller at det er funksjonalitet som ikke virker 100%. Ta kontakt med oss på post@hkdir.no hvis du savner innhold.

Ønsker du karriereveiledning?

Vi har flere tjenester for deg som ønsker karriereveiledning og informasjon om utdanning, yrker og arbeid.

Sist oppdatert : 12. juni 2023
;

Karriereveiledning.no

Karriereveiledning.no er et offentlig og kvalitetssikret nettsted. Her kan du snakke med en karriereveileder på chat og telefon, gratis og anonymt, uten å bestille time. Nettstedet kan hjelpe deg med spørsmål om utdanning og jobb, i en løsning vi kaller Karrierevalg. Her har vi samlet verktøy og ressurser som kan hjelpe deg videre i valgsituasjonen din.

Utdanning.no

Utdanning.no er det nasjonale nettstedet for utdannings- og karriereinformasjon. Her får du oversikt over utdanninger på alle nivåer, fra videregående til videreutdanning. Du kan lese om over 600 yrker, og intervjuer med folk som jobber i disse yrkene. I tillegg finner du verktøy og artikler som kan hjelpe deg å ta et informert valg.

Utdanning i verden

Utdanning i verden  er en informasjonsside om videregående opplæring og studier i utlandet.

Europass

Europass er en digital kompetanseportal for livslang læring hvor du kan vise, utforske og samlekvalifikasjoner og kompetanser på et sted. I Europass-portalen kan du blant annet opprette CV, skrive søknadsbrev, ta ferdighetstester, og finne utdannings- og jobbmuligheter i hele Europa

Oversikt over de offentlige karrieresentrene i fylkene

Karrieresentrene i fylkene tilbyr gratis karriereveiledning til deg som er over 19 år. bli bedre kjent med dine egenskaper, interesser og kompetanser og få støtte til å ta gode og velinformerte valg knyttet til utdanning, opplæring og arbeid.

Alle fylker har ett eller flere karrieresentre. På karriereveiledning.no finner du oversikten .

Er du elev i ungdomsskolen eller videregående skole?

Da har du etter opplæringsloven rett til utdannings- og yrkesrådgivning/karriereveiledning på skolen hvor du går. Ta kontakt med rådgiver/karriereveileder.