Hopp til hovedinnhold

Nettside under konstruksjon

Nettside under konstruksjon

hkdir.no fylles fortsatt med innhold og funksjonalitet. Du vil derfor oppleve at noe innhold fortsatt befinner seg på andre nettsteder, at det mangler eller at det er funksjonalitet som ikke virker 100%. Ta kontakt med oss på post@hkdir.no hvis du savner innhold.

Fagskolekonferansen 2023

Kunstig intelligens, studentmedvirkning og fremtidens høyere yrkesfaglig utdanning er noen av temaene for Fagskolekonferansen 2023. Forsknings- og høyere utdanningsminister Sandra Borch kommer for å dele ut Utdanningskvalitetsprisen - kommer du?

Tidspunkt: 8. november 2023 kl. 09.00- 9. november 2023 kl. 13.00
Sted: Thon Hotel Oslo Airport • Fysisk | • Digitalt

Fagskolekonferansen er den årlige møteplassen for alle som er engasjert i høyere yrkesfaglig utdanning. Konferansen er et sted for kunnskapsformidling, erfaringsdeling og nettverksbygging.

Konferansen arrangeres fysisk ved Thon Hotel Oslo Airport, Balder Allé 2, 2060 Gardermoen.

Deler av konferansen vil bli strømmet.

Det offisielle programmet starter onsdag 8. november kl. 11.00, men vi åpner dørene kl. 10.00.

Konferanseavgift

Fysisk deltakelse: kr. 1 200,- i konferanseavgift

Middag: kr. 600,-

Frist for å melde seg av 1. november 2023

Tilgang til strømming er gratis.

Overnatting

Program

Trykk på fanen over for å se programmet. Programmet blir oppdatert fortløpende, og det kan komme endringer i tidspunkt for presentasjoner.

Utdanningskvalitetsprisen

Et av høydepunktene under Fagskolekonferansen er utdeling av Utdanningskvalitetsprisen for høyere yrkesfaglig utdanning.

Vi minner om at fristen for å sende inn nominasjoner er 8. september. Husk at du kan nominere både egne og andres prosjekter.

Vi sees på Fagskolekonferansen 2023!

European Year of Skills 2023

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse er utnevnt av Kunnskapsdepartementet til å være nasjonalt koordineringspunkt for det europeiske kompetanseåret 2023. Les mer om European Year of Skils på kommisjonens nettsider (engelsk)

Påmeldingsfrist

1. november 2023 kl. 22.59

Kontakt oss

Fagskolekonferansen

E-post:fagskolekonferansen@hkdir.no