Hopp til hovedinnhold

Bli med på digital veiledning

Lurer du på hvordan du kan få godkjent din utenlandske utdanning? Bli med på våre digitale veiledningsøkter! Våre veiledere gir deg svar på alt du lurer på om godkjenning - fra søknadsprosessen til hvordan du bruker godkjennelsen i jobbsøkingen.

Sist oppdatert : 28. juni 2024

Hva skal vi snakke om?

Disse øktene er relevante for deg som har spørsmål om godkjenning, enten det er første gang du søker eller om du allerede har en søknad inne fra før. I de fleste øktene vil vi vise deg søknadsportalen, men av og til inviterer vi faglige eksperter innen godkjenning. Typiske temaer vi tar opp, er:

  • Hvorfor det kan være lurt å søke godkjenning
  • Hvordan du fyller ut et søknadsskjema
  • Hvilke dokumenter vi trenger fra deg
  • Om du trenger godkjenning for å studere i Norge

Digital veiledning er alltid på tidspunktet 10:00 - 11:00. Her er en oversikt over tidspunktene og klikk på lenkene for å bli med på digital veiledning:

Hva er digital veiledning?

Digital veiledning er et drop-in webinar der du som søker kan stille oss spørsmål skriftlig via Zoom. Vi svarer generelt på det du lurer på og ber deg ikke gi oss sensitive opplysninger, da spørsmålene er synlige for alle. Har du allerede sendt oss en søknad og lurer på hvordan det går med denne? Da oppfordrer vi deg til å sende oss en e-post eller kontakte din saksbehandler hvis du har fått tildelt en.

I disse øktene vil vi kunne snakke norsk. Vi har også engelske digitale veiledningsøkter og du kan finne oversikten på vår engelske side. Det er heller ingen påmelding til disse øktene og vi gjør ingen opptak.

Kontakt oss

Godkjenning av utenlandsk utdanning

Telefonen er bemannet tirsdag og torsdag kl. 12.00–14.00

E-post:godkjenning@hkdir.no

Telefonnummer:21 49 56 09