Hopp til hovedinnhold

Nasjonal nettverkskonferanse - videregående opplæring for voksne

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir), Utdanningsdirektoratet (Udir) og representanter fra fylkene i nord (Finnmark, Troms og Nordland) arrangerer nettverkskonferanse for videregående opplæring for voksne i Bodø 23.-24. oktober 2024.

Tidspunkt: 23. oktober 2024 kl. 11.30- 24. oktober 2024 kl. 13.00
Sted: Scandic Havet, Bodø • Fysisk

Om arrangementet

Formål

Formålet med konferansen er å skape en nasjonal arena for nettverksbygging, samarbeid og erfaringsdeling, læring og utvikling på feltet videregående opplæring for voksne (VOV).

Målgruppe

Målgruppen for konferansen er ledere med ansvar innen videregående opplæring for voksne og rådgivere i videregående opplæring for voksne i fylkeskommunene, samt ledere og rådgivere innen fagopplæring.

Programmet er under utarbeiding og deles når det er klart.

Praktisk informasjon

Arrangementet er for spesielt inviterte. Påmeldinger ledes og koordineres i fylkeskommunene. Invitasjon til påmelding og lenke til bestilling av hotell blir sendt ut senere.

Selve konferansen er gratis. Vi har holdt av rom på Scandic Havet, Bodø, samt noen rom på Scandic Bodø. Deltagerne bestiller og betaler reise og hotell selv.

Fylkene kan delta med inntil 5 deltagere per fylke, inkludert fagopplæring. Fylkene må selv vurdere hvem de vil sende og hvordan de vil inkludere fagopplæring.

Amal Karlsen

(påmelding og praktiske spørsmål)

E-post:amal.karlsen@hkdir.no

Trond Fitje

(faglige spørsmål)

E-post:trond.fitje@hkdir.no