Hopp til hovedinnhold

Webinar: Introduksjon til eTwinning

Er du lærer i barnehage eller i skolen og har lyst til å finne ut hvordan du enkelt kan samarbeide internasjonalt på nett med andre lærere i Europa? Da må du melde deg på webinaret "Introduksjon til eTwinning"!

Tidspunkt: 13. februar 2024 kl. 14.30- 13. februar 2024 kl. 15.30
Sted: • Digitalt

Om arrangementet

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang.

Har du lyst til å lære hvordan du kan ta i bruk verktøyet og plattformen? Da melder du deg på webinaret, så skal vi i løpet av en time gi deg den informasjonen du trenger for å starte opp! For at så mange som mulig skal få muligheten til å delta, arrangerer vi det samme webinaret tre ganger: tirsdag 13., onsdag 14. og torsdag 15. februar. Tidspunktet er det samme alle dagene: fra 14:30 til 15:30.

Seminaret gjennomføres digitalt, via Zoom. Du trenger PC/Mac, nettbrett eller mobiltelefon med nettleser for å kunne delta. I forkant av arrangementet vil du få tilsendt lenke til seminaret på e-post.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no