Hopp til hovedinnhold

Utdanningssamarbeid med Storbritannia

Vi inviterer til møte om Storbritannia som samarbeidsland for å informere om pågående arbeid på myndighetsnivå, og få innspill fra universiteter og høyskoler om deres behov. Vi har også invitert med British Council som vil informere om sitt arbeid med internasjonalt samarbeid på utdanningsfeltet.

Tidspunkt: 16. november 2023 kl. 09.00- 16. november 2023 kl. 10.00
Sted: • Digitalt

Om arrangementet

Storbritannia har gått ut av Erasmus+, men er fortsatt et viktig samarbeidsland for Norge på utdanningsfeltet. Direktorat for høyere utdanning og kompetanse har fått ansvar for å følge opp Storbritannia som samarbeidsland på utdanningsfeltet.

Vi inviterer til møte om pågående arbeid med Storbritannia som samarbeidsland. Til møte har vi invitert med oss Øystein Lund, spesialutsending med ansvar for forsking og utdanning til den norske ambassaden i London og Jennifer Cosgrave som er landansvarlig, eller Country Director, for Nederland, Norge og Sverige i British Council.

Målgruppen er administrativt ansatte i UH-sektoren som arbeider med internasjonalt utdanningssamarbeid og mobilitet.

Det vil bli satt av god til spørsmål og erfaringsdeling i siste halvdel av møtet og vi oppfordrer dere til å tenke over følgende spørsmål i forkant:

  • Hvordan er interessen for å samarbeide med Storbritannia ved deres institusjon?
  • Hvilke problemstillinger bør adresseres på myndighetsnivå i samarbeidet mellom Storbritannia og Norge?
Påmeldingsfrist

Utløpt

Anja Olsen Moberg

Seniorrådgiver

E-post:Anja.moberg@hkdir.no

Telefonnummer:+47 95 90 90 44