Hopp til hovedinnhold

Norskprøven: Digitalt seminar om vurdering av muntlige norskferdigheter

Er du sensor eller eksaminator på Norskprøvens delprøve i muntlig kommunikasjon? Da er dette noe for deg. I november arrangerer vi digitalt seminar i vurdering av muntlige norskferdigheter.

Tidspunkt: 1. november 2023 kl. 08.00- 2. november 2023 kl. 14.00
Sted: • Digitalt

Om arrangementet

Samlingen er et opplæringstilbud for sensorer og eksaminatorer. Målet er å få til en samordning av vurderingskultur og felles forståelse av språknivåene og vurderingskriteriene.

På samlingen vil dere få mulighet til å treffe andre sensorer og eksaminatorer fra andre steder i landet. Dere vil få se videoklipp av kandidater som har tatt den muntlige prøven, og få anledning til å diskutere ulike problemstillinger knyttet til vurderingskriteriene.

I forkant av samlingen vil dere bli bedt om å forhåndsvurdere to eksempelfilmer. På bakgrunn av dette vil det bli laget statistikk som vil bli fremlagt på samlingen (anonymt), og som vil gi en oversikt over hvordan vurderingene fordeler seg.

For at så mange som mulig skal få anledning til å delta, blir samlingen satt opp to dager. Programmet er det samme begge dagene, slik at dere kun melder dere på en av dagene.

Påmelding

Arrangementet er lukket og tilgjengelig kun for sensorer og eksaminatorer i voksenopplæringen.

Samlingene vil foregå på Zoom og dere må logge dere på en og en. Hvis det er flere som skal delta fra samme arbeidsplass, anbefaler vi at dere melder dere på ulike dager.

Vi håper du vil delta!

Følgende dager og klokkeslett er satt opp:

Onsdag 1. november kl. 09:00 – 12:00
Torsdag 2. november kl. 12:00 – 15:00

Det er kun mulig å melde seg på en dag. Det er begrenset antall plasser per dag, så det kan være lurt å være tidlig ute med påmeldingen hvis det bare er en av dagene som passer for deg.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Norskprøven

E-post:muntligadmin@hkdir.no