Hopp til hovedinnhold

Interaktiv workshop og videreutvikling av bransjeprogram på Utdanning.no

Utdanning.no inviterer deltakere og interessenter i bransjeprogrammene til workshop.

Tidspunkt: 20. september 2023 kl. 07.00- 20. september 2023 kl. 11.00
Sted: Oslo Kongressenter Folkets hus, Youngsgate 21, Oslo • Fysisk

Vi trenger din hjelp til å lage gode og nyttige digitale tjenester. Derfor inviterer vi deg eller representanter fra ditt fagmiljø til en workshop med oss i Oslo. Her skal vi diskutere, vise fram og jobbe interaktivt med hvordan Utdanning.no presenterer Utdanning for arbeidslivet - Bransjeprogram.

Representanter fra Utdanning.no vil være tilgjengelig både før og etter workshopen for gode diskusjoner, hjelp til å bruke verktøyene og lignende.

Hvem kan delta?

Målgruppen for workshopen er dere som jobber aktivt med bransjeprogrammene, herunder hovedorganisasjonene og dere som representerer arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjoner i de partssammensatte styrene for bransjeprogrammene. Det gjelder både for avsluttede og pågående bransjeprogram.

Workshopen er også relevant for opplæringstilbydere som har fått tilskudd gjennom tilskuddsordningen treparts bransjeprogram for kompetanseutvikling (både aktive og avsluttede) og virksomheter som har samarbeidet med/samarbeider med opplæringstilbydere om å utvikle opplæringstilbud innenfor denne ordningen.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Utdanning.no

E-post:hei@utdanning.no