Hopp til hovedinnhold

Hvordan vurderer vi ukrainsk utdanning til godkjenning og opptak?

Vi har gleden av å invitere deg til et gratis webinar om det ukrainske utdanningssystemet. Veileder du ukrainere til arbeid eller utdanning? Eller jobber du med vurdering av ukrainsk utdanning til studieopptak? Om du er nysgjerrig på hvordan HK-dir vurderer ukrainske utdanninger, bli med på webinar om det ukrainske utdanningssystemet.

Tidspunkt: 13. mars 2024 kl. 10.00- 13. mars 2024 kl. 11.30
Sted: • Digitalt

HK-dir har overtatt ansvaret for godkjenning av utenlandsk utdanning fra NOKUT den 01. januar 2023 og i 2022 hadde Samordna opptak allerede flyttet under direktoratet. Til sammen utgjør dette en divisjon som jobber med godkjenning og opptak, og har forsterket vår faglig kompetanse på vurdering av ukrainsk utdanning.

Webinaret deles i to deler:

  • Del 1 handler om det ukrainske utdanningssystemet og om godkjenning av ukrainsk høyere utdanning og fagskoleutdanning.
  • Del 2 handler om hvordan vi vurderer ukrainsk utdanning til studieopptak og om godkjenningsordningene vi har for lærer i skole og styrer og pedagogisk leder i barnehage. Vi skal også kort si noe om vår ordning for UVD (uten verifiserbar dokumentasjonsordning).

Dette webinaret er relevant for deg som veileder ukrainere til arbeid eller utdanning eller for deg som saksbehandler utenlandsk utdanning i en godkjenningsmyndighet eller opptakskontor.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

Godkjenning av utenlandsk utdanning

E-post:godkjenning@hkdir.no