Hopp til hovedinnhold

Hva er godkjenning av utenlandsk fagskoleutdanning?

Har du utenlandsk fagskoleutdanning eller kjenner noen som har det? Vi inviterer deg som har en yrkesfaglig utdanning fra utlandet, som er på nivå over videregående skole og under høyere utdannings, til en digital samtale. Vi vil snakke om hvordan ordningen kan være til nytte for deg i arbeidsmarkedet, i Norge.

Tidspunkt: 8. november 2023 kl. 10.00- 8. november 2023 kl. 11.00
Sted: • Digitalt

Om arrangementet

Dette arrangementet er en del av våre åpne digitale chat-rom for søkere. I denne runden er tema fagskoleutdanning. Vi har invitert en av våre kolleger som jobber med godkjenning av utenlandsk fagskoleutdanning til å snakke om:

  • Hva er fagskoleutdanning er i Norge?
  • Hvordan vet jeg om min utenlandske utdanning er norsk fagskoleutdanning?
  • Hvordan søker jeg på ordningen?
  • Hva vurderer HK-dir i godkjenningsordningen for utenlandsk fagskoleutdanning?

Siden dette er en digital chat rom vil det være mulig å stille spørsmål underveis. Vi besvarer fortløpende. Vi besvarer generelt på spørsmålene, og dersom du har en søknad inne hos oss og har spørsmål om dette, må du sende oss en e-post eller kontakte saksbehandlere i søkeportalen.

Arrangementet har ingen påmelding og det er bare å droppe inn på lenken under kl. 10, onsdag 8 november.

Godkjenning av utenlandsk utdanning

Telefonen er vanligvis bemannet tirsdag og torsdag kl. 12:00-14:00, men er stengt i hele juli måned. Vi åpner telefon igjen i august. I mellomtiden kan du bruke vår veiledningsskjema.