Hopp til hovedinnhold

Nettside under konstruksjon

Nettside under konstruksjon

hkdir.no fylles fortsatt med innhold og funksjonalitet. Du vil derfor oppleve at noe innhold fortsatt befinner seg på andre nettsteder, at det mangler eller at det er funksjonalitet som ikke virker 100%. Ta kontakt med oss på post@hkdir.no hvis du savner innhold.

eTwinning-seminar: «Vielfalt statt Einfalt»

9.-11. november sender eTwinning Norge to lærere fra ungdomsskolen til et tyskspråklig seminar om inkludering og mangfold.

Tidspunkt: 9. november 2023 kl. 13.30- 11. november 2023 kl. 12.00
Sted: Magdeburg, Tyskland • Fysisk

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

9.-11. november arrangerer eTwinning Tyskland seminaret «Vielfalt statt Einfalt» for ungdomsskolelærere fra Tsjekkia, Ungarn, Italia, Polen, Tyskland og Norge. På seminaret får deltakerne:

  • møte andre lærere og finne prosjektpartnere
  • bli inspirert av eksempler på god praksis innen inkludering og mangfold
  • lære hvordan å planlegge, registrere og administrere et eTwinning-prosjekt
  • oppdage verktøyene i eTwinning-plattformen
  • utvikle et prosjekt tilpasset både elevene og kompetanseområdet

Vi velger ut to ungdomsskolelærere som får delta på seminaret og får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele arrangementet.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Kontakt oss

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no