Hopp til hovedinnhold

eTwinning-seminar: "Artificial Intelligence in Vocational Education and Training"

5.-7. oktober sender eTwinning Norge tre yrkesfaglærere til Luxembourg på workshop. Kanskje du er en av dem som får reise for å lære mer om bruk av kunstig intelligens i undervisningen?

Tidspunkt: 5. oktober 2023 kl. 14.00- 7. oktober 2023 kl. 13.30
Sted: Luxembourg • Fysisk

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

Kunstig intelligens er et av de mest omdiskuterte temaene innen utdanning akkurat nå. Hvordan kan du bruke KI i undervisningen på yrkesfag? Hvilke muligheter og utfordringer venter lærerne og elevene?

eTwinning Luxembourg arrangerer eTwinning-seminaret "Artificial Intelligence in Vocational Education and
Training". Seminaret finner sted i Luxembourg fra 5. til 7. oktober 2023 og retter seg mot alle lærere innen fag- og yrkesopplæring. Seminaret holdes på engelsk og har deltakere fra Belgia, Danmark, Finland, Island, Luxembourg, Norge, Nederland og Sverige.

Seminaret lar deltakerne:

  • møte andre lærere og finne prosjektpartnere
  • bli inspirert av eksempler på god praksis innen kunstig intelligens
  • lære av eksperter og bli med på praktiske workshops innen kunstig intelligens
  • lære hvordan å planlegge, registrere og administrere et eTwinning-prosjekt
  • oppdage verktøyene i eTwinning-plattformen
  • utvikle et prosjekt tilpasset både elevene og kompetanseområdet

Vi velger ut tre yrkesfaglærere som får delta på seminaret og får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no