Hopp til hovedinnhold

eTwinning-konferanse for lærerutdannere: "Fostering citizenship education and European values through eTwinning for future teachers" i Sarajevo

Jobber du i lærerutdanningen? Da kan du søke om å få delta på en spennende eTwinning-konferanse for lærerutdannere med fokus på demokrati, menneskerettigheter og medborgerskap som arrangeres i Budapest, Ungarn, 28.-30. november.

Tidspunkt: 28. november 2024 kl. 14.00- 30. november 2024 kl. 13.00
Sted: Budapest, Ungarn • Fysisk

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med barnehager og skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team.

I lærerutdanningen spiller eTwinning en viktig rolle ved å forberede fremtidige lærere på å undervise i et stadig mer digitalisert og internasjonalt klasserom. Gjennom eTwinning får lærerstudenter muligheten til å utvikle digitale ferdigheter, lære om nye undervisningsmetoder og samarbeide med studenter og lærere fra andre land. Dette bidrar til å bygge et fundament for livslang læring og profesjonell utvikling, samtidig som det fremmer interkulturell forståelse og respekt. Ved å integrere eTwinning i lærerutdanningen, kan utdanningsinstitusjoner tilby en mer relevant og tidsriktig utdanning som reflekterer behovene i det moderne samfunnet og arbeidsmarkedet.

Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

eTwinning-seminar "Fostering citizenship education and European values through eTwinning for future teachers"
På seminaret i Budapest får du mulighet til å å bli kjent med kolleger fra hele Europa, finne partnere til internasjonalt samarbeid og lære mer om hvordan å integrere eTwinning i lærerutdanningen, men en særfokus på europeiske verdier (menneskelig verdighet, frihet, demokrati, likhet, rettsstatsprinsippet og menneskerettigheter), som er årstema til eTwinning i 2024/2025, i undervisningen din.

  • Når: Torsdag 28.11. kl. 14:00 - lørdag 30.11. kl. 13:00
  • Hvor: Novotel Budapest Centrum, Budapest (Ungarn)
  • Tema: European values
  • Program: Kommer senere
  • Målgruppe: Lærerutdannere
  • Deltakerland: Seminaret er åpent for lærerutdannere fra hele Europa.
  • Arrangør: Den sentrale støttetjenesten for eTwinning i Europa
  • Språk: Engelsk

Vi velger ut to norske lærerutdannere som får delta på seminaret og får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele arrangementet.

Påmeldingsfrist

2. september 2024 kl. 12.00
(norsk tid)

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no