Hopp til hovedinnhold

Nettside under konstruksjon

Nettside under konstruksjon

hkdir.no fylles fortsatt med innhold og funksjonalitet. Du vil derfor oppleve at noe innhold fortsatt befinner seg på andre nettsteder, at det mangler eller at det er funksjonalitet som ikke virker 100%. Ta kontakt med oss på post@hkdir.no hvis du savner innhold.

Erasmus+ tematisk seminar: Språk og demokrati (skolesektor)

Det tematiske seminaret vil samle skoler fra hele Europa. Sammen med andre får du tid og gode rammer for å reflektere om språk, flerspråklighet og demokrati.

Tidspunkt: 12. november 2023 kl. 14.00- 15. november 2023 kl. 14.15
Sted: Enare (Inari), Finland • Fysisk

Om arrangementet

12.-15. november 2023 kan du delta på «Democracy speaks in many languages – what is sufficient?», som det finske Erasmus+-kontoret arrangerer. HK-dir er medarrangør.

Målene med seminaret er at deltakerne får økt sin forståelse av, får nye ideer om, får bedre kjennskap til nye metoder, og øker sin motivasjon til å støtte flerspråklighet i språklæring og språkundervisning. Videre kan deltakerne etablere nettverk og ha mulighet til å finne samarbeidspartnere for ulike muligheter som tilbys av Erasmus+-programmet. Seminaret vil inneholde presentasjoner, workshops, skolebesøk og uformelle møter. Seminarets språk er engelsk og holdes i Enare (Inari), Finland.

Hvem kan delta?

Lærere, lærerutdannere, forskere og administratorer som jobber med og er interessert i språkspørsmål og minoritetsspråk inviteres til å melde inn sin interesse for deltakelse. Arrangøren foretrekker deltakere fra minoritetsspråklige områder, og om mulig landlige/avsidesliggende/grenseområder. Disse søkere blir prioritert.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. HK-dir vil velge inntil 4 personer som representerer sin institusjon. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Det gis også prioritet til institusjoner som ikke har deltatt i tilsvarende seminarer før.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert.

Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest 6 uker etter at seminaret er avsluttet.

Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Kontakt oss

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no