Hopp til hovedinnhold

Erasmus+ tematisk seminar: Språk og demokrati (skolesektor)

Det tematiske seminaret vil samle skoler fra hele Europa. Sammen med andre får du tid og gode rammer for å reflektere om språk, flerspråklighet og demokrati.

Tidspunkt: 12. november 2023 kl. 15.00- 15. november 2023 kl. 15.15
Sted: Enare (Inari), Finland • Fysisk

Om arrangementet

12.-15. november 2023 kan du delta på «Democracy speaks in many languages – what is sufficient?», som det finske Erasmus+-kontoret arrangerer. HK-dir er medarrangør.

Målene med seminaret er at deltakerne får økt sin forståelse av, får nye ideer om, får bedre kjennskap til nye metoder, og øker sin motivasjon til å støtte flerspråklighet i språklæring og språkundervisning. Videre kan deltakerne etablere nettverk og ha mulighet til å finne samarbeidspartnere for ulike muligheter som tilbys av Erasmus+-programmet. Seminaret vil inneholde presentasjoner, workshops, skolebesøk og uformelle møter. Seminarets språk er engelsk og holdes i Enare (Inari), Finland.

Hvem kan delta?

Lærere, lærerutdannere, forskere og administratorer som jobber med og er interessert i språkspørsmål og minoritetsspråk inviteres til å melde inn sin interesse for deltakelse. Arrangøren foretrekker deltakere fra minoritetsspråklige områder, og om mulig landlige/avsidesliggende/grenseområder. Disse søkere blir prioritert.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. HK-dir vil velge inntil 4 personer som representerer sin institusjon. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Det gis også prioritet til institusjoner som ikke har deltatt i tilsvarende seminarer før.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert.

Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest 6 uker etter at seminaret er avsluttet.

Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no