Hopp til hovedinnhold

Erasmus+: French speaking contact seminar for schools working with special needs pupils

27.-29. november 2024 kan du representere din skole på “Erasmus+: what opportunities for schools working with special needs", et franskspråklig kontaktseminar for skoler som har elever med spesielle behov.

Tidspunkt: 27. november 2024 kl. 15.00- 29. november 2024 kl. 14.00
Sted: Brussel, Belgia • Fysisk

Om arrangementet

Her finner du fullstendig beskrivelse av målet for arrangementet. Les informasjonen nøye før du svarer på spørsmålene vi stiller deg når du melder inn din interesse for å delta. Noen av spørsmålene skal besvares på fransk.

Hvem kan delta?

Alle som er målgruppen som arrangøren lister i beskrivelsen av arrangement. Seminaret, som arrangeres av det belgiske og franske Erasmus+-kontoret, er på fransk og finner sted i Brussel, Belgia. Det er nødvendig med tilstrekkelige språkkunnskaper for å delta.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. Vi vil velge inntil 3 personer fra ulike institusjoner som kan delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret, det inkluderer også digitale forberedelser i forkant av seminaret (De finner sted 13.11.2024 kl. 14:30-16:00). Det gis prioritet til institusjoner som ikke har deltatt i tilsvarende seminarer før.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert. Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest 6 uker etter at seminaret er avsluttet. Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Påmeldingsfrist

23. september 2024 kl. 12.00
(norsk tid)

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no