Hopp til hovedinnhold

AR25 – Webinar om «Spotlight on recognition» selvevalueringsverktøy for høyere utdanningsinstitusjoner

Jobber du med opptak og godkjenning av høyere utdanning og ønsker en introduksjon til verktøyet «Spotligh on recognition» self assessment tool? HK-dir er partner i Erasmusprosjektet AR-25 og inviterer til webinar om «Spotlight on recognition» self assessment tool. Målet med verktøyet er å støtte de som jobber med godkjenning ved høyere utdanningsinstitusjoner å evaluere i hvilken grad godkjenningsprosedyrene ved den høyere utdanningsinstitusjonen er i tråd med Lisboakonvensjonen og internasjonal god praksis.

Tidspunkt: 7. juni 2024 kl. 08.00- 7. juni 2024 kl. 09.00
Sted: • Digitalt

Om arrangementet

Automatic Recognition in the European Education Area 2025, også kjent som AR-25, er et samarbeidsprosjekt mellom flere europeiske ENIC-NARIC kontorer. Prosjekt ledes av NUFFIC som er vårt nederlandske søsterkontor. Som en del av prosjektet skal «Spotlight on recognition» self assessment tool formidles til høyere utdanningsinstitusjoner.

«Spotligh on recognition» self assessment tool er et verktøy som ble utarbeidet i Erasmus+ prosjektet «Spotlight on recognition» av European University Association (EUA) i samarbeid med det tyske Hochschulrektorenkonferenz (HRK), det spanske Crue Universidades Españolas (Crue) og det nederlandske ENIC NARIC kontoret Nuffic (the Dutch organisation for internationalisation in education).

På webinaret vil dere få muligheten til å stille oss spørsmål. Det vil også være mulig å sende inn spørsmål i forkant i påmeldingsskjemaet. I etterkant av webinaret ønsker vi som en del av AR25-prosjektet å rekruttere høyere utdanningsinstitusjoner som kunne tenke seg å prøve å ta i bruk verktøyet. Institusjoner som ønsker å ta verktøyet i bruk vil få tilbud om veiledning i bruken i løpet av høsten 2024.

Det vil være mulig enten å ta en gjennomgang av hele godkjenningspraksisen ved institusjonen, eller velge ut enkelte deler av godkjenningspraksisen.

Påmeldingsfrist

7. juni 2024 kl. 07.00

Godkjenning av utenlandsk utdanning

Telefonen er bemannet tirsdag og torsdag kl. 12:00-14:00

E-post:godkjenning@hkdir.no

Telefonnummer:21 49 56 09