Hopp til hovedinnhold

Erfaringssamlinger om fleksibel og nettbasert norskopplæring - høsten 2024

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) arrangerer tre erfaringssamlinger om fleksibel og nettbasert norskopplæring i november 2024. Samlingene vil foregå i Oslo 6. november, i Bergen 13. november og i Trondheim 19. november. Programmet vil være likt alle tre stedene.

Tidspunkt: 6. november 2024 kl. 10.00- 19. november 2024 kl. 17.00
Sted: Oslo, Bergen og Trondheim • Fysisk

Om arrangementet

Hovedmålgruppen for samlingene er lærere i voksenopplæringen. Sekundært er ledere i voksenopplæringen og andre som jobber innenfor integreringsfeltet i målgruppen for samlingene.

Formålet med samlingene er å bidra til økt kompetanse i kommunal voksenopplæring om hvordan opplæringen for voksne kan gjøres mer fleksibel ved hjelp av digitale og nettbaserte opplæringsløsninger.

Praktisk informasjon

Det er begrenset antall plasser på samlingene – maks 4 personer per opplæringssted. Det skal være inkludert en leder. Vi anbefaler at man melder seg på så snart som mulig da det er første til mølla-prinsippet som gjelder.

HK-dir dekker konferanseavgiften, inkludert lunsj. HK-dir dekker også reise (billigste reisemåte/alternativ) som faktureres oss samlet i etterkant. Opplæringsstedet er ansvarlig for å finne billigste reisemåte/ alternativer. HK-dir kan dekke overnatting i tilfeller med spesielt lang reisevei. Dette må avtales med HK-dir i forkant.