Hopp til hovedinnhold

Erasmus+: Thematic seminar on apprenticeship mobility in Europe

Arrangementet vil samle organisasjoner fra hele Europa. Overordnet tema er mobilitet av lærlinger gjennom Erasmus+-programmet.

Tidspunkt: 12. november 2024 kl. 13.00- 15. november 2024 kl. 14.00
Sted: Bordeaux, Frankrike • Fysisk

Om arrangementet

12.-15. november 2024 kan du representere din skole/institusjon på «Thematic seminar on apprenticeship mobility in Europe», som det franske Erasmus+-kontoret arrangerer for andre gang.

Fullstendig beskrivelse av målet for arrangementet finner du på denne lenken. Les informasjonen nøye før du melder din interesse for å delta.

Hvem kan delta?

Alle som er i målgruppen som arrangøren lister opp i beskrivelsen av arrangementet. Seminaret for institusjoner som har kunnskap om Erasmus+-VET, og de som deltok i Bordeaux i 2023 vil ikke få plass denne gangen.

Seminaret er på engelsk og finner sted i Bordeaux, Frankrike.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. Vi vil velge ut inntil 4 personer fra ulike institusjoner som får delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret, det inkluderer også digitale forberedelser i forkant av seminaret. Det gis prioritet til institusjoner som ikke har deltatt på tilsvarende seminarer før.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert. Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest 6 uker etter at seminaret er avsluttet. Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Program for arrangementet

Skisse til program finner du ved på denne nettsiden.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no