Hopp til hovedinnhold

Erasmus+: Engaging in job shadowing mobility – how to implement and improve quality

Arrangementet vil samle barnehager og skoler fra hele Europa. Overordnet tema er jobbskygging for ansatte.

Tidspunkt: 16. september 2024 kl. 18.00- 19. september 2024 kl. 12.00
Sted: Sønderborg, Danmark • Fysisk

Om arrangementet

16.-19. september 2024 kan du delta på «Engaging in job shadowing mobility – how to implement and improve quality», som det danske Erasmus+-kontoret arrangerer i samarbeid med en dansk kommune.

Fullstendig beskrivelse av målet for arrangementet finner du her. Les informasjonen nøye før du svarer på spørsmålene i interessemeldingen.

Hvem kan delta?

Alle som er i målgruppen som arrangøren lister opp i beskrivelsen av arrangementet. Seminaret er på engelsk og finner sted i Sønderborg, Danmark.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. Vi vil velge ut inntil tre personer ulike institusjoner som får delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Institusjoner som ikke tidligere har deltatt i tilsvarende seminarer blir prioritert. HK-dir vil velge én representant fra barnehagesektoren, én fra ungdomsskolesektoren og én fra en videregående skole.

Program for arrangementet

Program for seminaret blir tilsendt de som er valgt ut av HK-dir til å delta.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert. Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest 6 uker etter at seminaret er avsluttet.
Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no