Hopp til hovedinnhold

Erasmus+: 18th edition of the International Tool Fair, #Tech-tonic Motions in Learning

Arrangementet vil samle organisasjoner fra hele Europa. Overordnet tema er digitalisering.

Tidspunkt: 4. november 2024 kl. 16.00- 8. november 2024 kl. 09.00
Sted: Reykjavik, Island • Fysisk

Om arrangementet

4.-8. november 2024 kan du delta på «18th edition of the International Tool Fair, #Tech-tonic Motions in Learning », som det islandske Erasmus+-kontoret arrangerer i samarbeid med SALTO Participation & Information Resource Centre.

Fullstendig beskrivelse av målet for arrangementet finner du på SALTO sin nettside. Les informasjonen nøye før du melder din interesse for å delta.

Hvem kan delta?

Alle som er i målgruppen som arrangøren lister opp i beskrivelsen av arrangementet. Seminaret er på engelsk og finner sted i Reykjavik, Island.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. Vi vil velge inntil tre personer fra ulike institusjoner som kan delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Det gis prioritet til institusjoner som ikke har deltatt i tilsvarende seminarer før.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert.

Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest 6 uker etter at seminaret er avsluttet.
Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Program for arrangementet

Program blir tilsendt de som er valgt ut av HK-dir til å delta.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no