Hopp til hovedinnhold

eTwinning Annual Conference: "Wellbeing at School"

26.-28. september arrangeres årskonferansen for eTwinning. Konferansen er et hybrid arrangement, og går av stabelen både i Brussel og på nett.

Tidspunkt: 26. september 2024 kl. 14.00- 28. september 2024 kl. 13.00
Sted: Online og i Brussel, Belgia • Fysisk | • Digitalt

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

Årskonferansen for eTwinning 2024 er hybrid. De 150 deltakerne som får muligheten til å bivåne arrangementet fysisk i Brussel er allerede valgt ut, men du kan fremdeles søke om å få følge konferansen på nett. Årets hovedtema er "Wellbeing at School", og eventet byr på mange spennende foredrag, debatter og workshoper rundt dette temaet. Deltakerne vil også få en innføring i eTwinning og mulighet til å nettverke med lærere andre europeiske land. Dette gir gode muligheter til å knytte kontakter og utvikle prosjektidéer sammen. Under konferansen vil vinnerne av de årlige eTwinning-prisene bli kåret - her får du et innblikk i kreative og inspirerende prosjekter som er gjennomført i eTwinning.

Målgruppen for konferansen er lærere i grunnskolen og videregående skole, og arbeidsspråket på arrangementet er engelsk. Det kreves ingen tidligere erfaring med eTwinning for å delta.

Meld din interesse for å delta online, du er garantert plass!

Påmeldingsfrist

30. august 2024 kl. 15.00
(norsk tid)

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no