Hopp til hovedinnhold

AR-25: Digital veiledning om EAR-HEI manualen for høyere utdanningsinstitusjoner

Jobber du med opptak og godkjenning av høyere utdanning og vil bli bedre kjent med The European Recognition Manual for Higher Education Institutions (EAR-HEI- Manual)? HK-dir er partner i Erasmusprosjektet AR-25 og inviterer til digital veiledning om hvordan høyere utdanningsinstitusjoner i Norge kan håndtere arbeidet med godkjenning av utenlandsk utdanning med utgangspunkt i EAR-HEI manualen.

Tidspunkt: 9. februar 2024 kl. 11.00- 9. februar 2024 kl. 12.00
Sted: • Digitalt

Om arrangementet

The Automatic Recognition in the European Education Area 2025, også kjent som AR-25, er et samarbeidsprosjekt mellom flere europeiske ENIC-NARIC kontorer. Prosjekt ledes av NUFFIC som er vårt nederlandske søsterkontor. Som en del av prosjektet skal The European Recognition Manual for Higher Education Institutions (EAR-HEI- Manual) oppdateres.

The European Recognition Manual for Higher Education Institutions (EAR-HEI Manual) skal gi praktiske anbefalinger til de som jobber med opptak og godkjenning på institusjonene, om hvordan best mulig håndtere arbeidet med godkjenning av utenlandsk utdanning. Som det norske ENIC-NARIC kontoret, inviterer HK-dir de som jobber med opptak og godkjenning av utenlandsk utdanning, til en orientering om prosjektet, men hovedsakelig for at institusjonene kan komme med innspill til oss på oppdateringen av EAR-HEI manualen. Vi ønsker å ta med innspillene til det videre arbeidet i AR-25-prosjektet.

På webinaret vil dere få muligheten til å stille oss spørsmål eller komme med innspill underveis. Det vil også være mulig å stille spørsmål i forkant av i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Godkjenning av utenlandsk utdanning

Telefonen er bemannet tirsdag og torsdag kl. 12:00-14:00

E-post:godkjenning@hkdir.no

Telefonnummer:21 49 56 09