Nordplus kontaktseminar for barnehagesektoren

16. - 18. mai 2022 kan du som jobber i barnehagesektoren delta på et Nordplus kontaktseminar i København, Danmark.

Seminarets hovedtema er barns rettigheter og bærekraftig utvikling. Hvordan kan læringsmiljøet i barnehagen støtte opp om og oppmuntre den naturlige nysgjerrigheten og læringen hos barn? Og hvordan kan interessen for bærekraft vekkes og utvikles? Vi ønsker varmt velkommen til et seminar med fokus på barnekonvensjonen og Agenda 2020, der du får lære mer om undervisning som fremmer lek, kreativitet og læringslyst.

Under seminaret vil du møte kollegaer fra Norden og Baltikum, dele og diskutere erfaringer og utfordringer. Du får mulighet til å bygge nettverk og diskutere fremtidig samarbeid og felles prosjekter gjennom Nordplus Junior programmet.

Seminaret vil foregå på engelsk.

Det er reservert 10 plasser til norske deltakere. 

Kostnader for seminaret, kost og losji dekkes av Nordplus. Hvor mye du kan få i reisebidrag avhenger av hvor langt du trenger å reise og utbetales etter faste sekkebeløp. 

Du vil få beskjed om du er plukket ut til å delta ca. en måned før seminaret. Da vil du også få mer informasjon om seminaret og hvordan du bestiller, betaler og får refusjon for din reise.

Icon showing a calendar
Påmeldingsfrist:
Tid:
Fra: 16. mai 2022
Til: 18. mai 2022
Spørsmål?
Send en e-post til
anne.skibenes@hkdir.no
Praktisk informasjon:

NB. Seminaret er flyttet fra desember 2021 til mai 2022.